AUTOMATISERING AF ADMINISTRATIVE PROCESSER

Vi hjælper små og mellemstore virksomheder med at automatisere administrative processer ved brug af softwarerobotter – også kaldet "Robotic Process Automation" eller "RPA"

Har du også administrative medarbejdere, der laver rutineprægede, gentagende og manuelle opgaver?

Vi har effektive kontorrobotter, som søger netop disse opgaver. Så bruger dine medarbejdere tiden på at udføre mere værdiskabende arbejde.

Vi klarer implementering hurtigt og billigt, så du fokuserer på driften. Du ser værdien af automatisering allerede indenfor den første måned ligesom vores øvrige kunder.

REFERENCER

Australian Bodycare ApS

”Robotten gjorde det muligt at sælge produkter på Amazon, som hidtil ikke havde været mulige at sælge uden ekstraordinær store administrationsomkostninger. Digital Process var dygtige og hurtige til at sætte sig ind i vores forretning, og deres kompetente udviklere fik klaret opsætningen af robotten hurtigt. Vi kunne således se en effekt allerede fra dag 1. Vi har fået blod på tanden, og ser allerede efter andre områder, hvor vi kan benytte RPA fremadrettet”

Alphalyse

"Digital Process var meget professionelle i deres måde at håndtere opgaven på. Hurtig og præcis til procesbeskrivelse, dygtige udviklere med nem kommunikation i forbindelse med opsætning og implementering af løsningen. Vi har flere opgaver, vi gerne vil have løst, og giver Digital Process vores varmeste anbefalinger."

NYHEDER

arrow-back