Salget booster med automatisk fragtbooking

On 25. marts 2020 by Esben W. Kristoffersen
Supply Chain Manager & Co-Owner
Australian BodyCare ApS

Mål

Automatisk booking af fragt til Amazon ordrer.

Udfordring

Australian Bodycare sælger en lang række af deres produkter på Amazon. En del af disse produkter lagerføres ikke hos Amazon, da Amazon karakteriserer dem som farligt gods. Ordrer på disse produkter skal afsendes fra Australian Bodycare’s lager i Danmark. Derfor skal Australian Bodycare booke fragt til disse ordrer manuelt på shipmondo, som er en webbaseret fragttjeneste.

Løsning

En kontorrobot logger ind på Amazon hver time og tjekker, om der er nogle nye ikke-afsendte ordrer. Hvis der er ordrer, udskriver robotten plukliste(r) til lageret. Efterfølgende eksporterer robotten alle ordrer fra Amazon som csv-filer. Robotten logger på fragttjenesten (shipmondo) og henter de gemte ordrefiler, og fragten bliver hermed booket.

Resultat

Robotten er i stand til succesfuldt at booke alt fragtrelateret til disse Amazon ordrer. Dette havde været en meget tung og administrativ byrde at gøre manuelt, hvorfor Australian Bodycare ikke tidligere solgte disse produkter på Amazon. Investeringen var tilbagebetalt i løbet af 2 måneder, pga. den øgede omsætning.


”Robotten gjorde det muligt at sælge produkter på Amazon, som hidtil ikke havde været mulige at sælge uden ekstraordinær store administrationsomkostninger.”

Esben W. Kristoffersen - Supply Chain Manager & Co-Owner

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Contact Form


 
Gratis uforpligtende potentiale check! expand_less
arrow-back