E-Handel apps

E-handel og Apps

E-handelsløsninger kan øge dit salg og din kundeloyalitet, uanset om du henvender dig til forbrugermarkedet eller B2B-markedet. I de fleste brancher kræver det en stærk online tilstedeværelse, hvis en virksomhed vil være markedsleder.

E-handel giver flere fordele

Udvikling og implementering af en e-handelsplatform kræver definering af den relevante webshopfunktionalitet og koordinering af den tekniske udvikling. Formålet er at øge salget til eksisterende såvel som nye kunder samt forstærke kunderelationerne. Øvrige væsentlige gevinster er forbedret effektivitet og kvalitet i salgsordreprocessen.

Fordelene ved e-handel er bl.a.

  • Forbedre markedspositionen
  • Øge salget
  • Styrke kunderelationer og -loyalitet
  • Øge effektiviteten
  • Højne kvaliteten i salgsordreprocessen

Apps til internt og eksternt brug

En app kan udvikles 100 % kundespecifikt. Det vil sige, at det er din virksomhed og dens interne eller eksterne processer, vi tager udgangspunkt i, når vi vurderer, om en app er en løsning for jer.

Der er ingen grænser for, hvilke funktioner man kan udvikle apps til, men de fleste har til formål at:

  • Spare tid
  • Minimere fejl
  • Forenkle arbejdsflow
  • Servicere kunder eller brugere

Identificering af muligheder inden for e-commerce & apps

Måske er du i tvivl om, hvorvidt det kan betale sig for din virksomhed at investere i e-handel eller apps. Og måske kan du ikke gennemskue, hvilken app der vil være relevant og gavnlig for din virksomhed på grund af de mange muligheder på området. Her kan du bruge os som uvildig rådgiver. I vores procesoptimeringsrådgivning kigger vi på alle de IT-tekniske muligheder, der er for forbedring af din virksomheds arbejdsprocesser og indtjeningsgrundlag. Der ligger et stort analysearbejde bag eventuelle anbefalinger af løsninger, som du kan vurdere vores forslag ud fra.

Ud fra din virksomheds behov anbefaler vi den løsning, som giver mest mening for jer. Det gælder naturligvis både e-commerce og apps. Som uvildigt konsulenthus anvender vi ikke et bestemt system eller kodesprog, men udvælger det bedste på markedet til den enkelte opgave.

Rådgivning

Rådgivning

Få uvildig hjælp til at identificere de processer, I med fordel kan optimere. Vi har erfaring og et trænet øje i at spotte forbedringspotentiale.

Projektledelse

Et digitalt procesoptimeringsprojekt kræver struktur, fokus og udholdenhed. Vi holder os disse egenskaber for øje – og leder processen sikkert i mål.

Business Intelligence (BI)

Business Intelligence (BI)

Øg din indtjening og konkurrenceevne med et BI-system. Du får et validt grundlag at træffe strategiske og operationelle beslutninger ud fra.

Robotic Process Automation (RPA)

Robotterne er kommet for et blive. Vi sikrer din virksomhed optimale processer og automatiseringer med Robotic Process Automation (RPA). Med RPA kan vi gøre rutinemæssige opgaver automatiske, og dermed gøre livet lettere for vores kunder.

Robotic Process Automation (RPA)
arrow-back