Hvad siger vores kunder om os?

Her kan du læse nogle udtalelser om os.

Vores kunder er primært danske produktions- og grossitvirksomheder med en årlig omsætning på mellem 25 og 1.000 millioner kr. og 10-250 ansatte.

Referencer

Volvo Entreprenørmaskiner A/S

”Vi har benyttet Digital Process i vores RPA-projekt, hvilket gjorde hele processen overskuelig og nem. De var meget vedholdende og fulgte projektet helt til mål, hvilket var stærkt medvirkende til, at vi har opnået de opstillede gevinster.”

OBH-Gruppen A/S

“Vi har virkelig fået frigjort ressourcer ved implementering af RPA og vi skal heller ikke længere bekymre os om sygdom og ferier. Digital Process’s store proceserfaring gjorde, at konsulenten med det samme forstod vores forretning og arbejdsgange, hvilket gjorde ham i stand til at omsætte vores manuelle arbejdsprocesser til noget, en robot kan forstå og arbejde med.”

Nassau Door A/S

“Vi startede vores RPA-rejse med en række simple processer, hvilket bevirkede, at vi hurtigt kom i gang og tidligt kunne mærke værdien ved automatisering. Den frigjorte tid har vi prioriteret på andre mere værdiskabende projekter. Hele teamet I Digital Process er topprofessionelle, og yder en fantastisk og hurtig service.”
arrow-back