Referencer

BROEN-LAB A/S

”Digital Process hjalp os hurtigt til at se potentialet i automatisering af de administrative processer. Det gik hurtigt fra accept af tilbud til levering af robotten. Det virker meget professionelt.”

H & P Frugtimport A/S

”Vi har haft et rigtig godt samarbejde med Digital Process og deres udviklere. Det har været en spændende rejse at finde ud af, at en triviel og tidskrævende opgave relativt enkelt kunne løses af en robot.”

Australian Bodycare ApS

”Digital Process var dygtige og hurtige til at sætte sig ind i vores forretning, og deres kompetente udviklere fik klaret opsætningen af robotten hurtigt. Vi kunne således se en effekt allerede fra dag 1.”

Alphalyse A/S

"Digital Process var meget professionelle i deres måde at håndtere opgaven på. Hurtig og præcis til procesbeskrivelse, dygtige udviklere med nem kommunikation i forbindelse med opsætning og implementering af løsningen."

Nassau Door A/S

“Vi startede med nogle få simple processer, hvilket bevirkede, at vi hurtigt kom i gang og tidligt kunne mærke værdien ved automatisering. Hele teamet i Digital Process er topprofessionelle, og yder en fantastisk og hurtig service.”

Volvo Entreprenørmaskiner A/S

”Vi har benyttet Digital Process, hvilket gjorde hele processen overskuelig og nem. De var meget vedholdende og fulgte projektet helt til mål, hvilket var stærkt medvirkende til, at vi har opnået de opstillede gevinster.”

OBH-Gruppen A/S

“Digital Process’ store proceserfaring gjorde, at konsulenten med det samme forstod vores forretning og arbejdsgange, hvilket gjorde ham i stand til at omsætte vores manuelle arbejdsprocesser til noget, en robot kan forstå og arbejde med.”

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Contact Form


 
Gratis uforpligtende potentiale check! expand_less
arrow-back