Øget vækst med forbedret leaddata

On 3. marts 2020 by Thomas Kofoed
CEO
Alphalyse A/S

Mål

Automatisk berigelse og validering af nye kundeemner (leads).

Udfordring

To medarbejdere i marketingafdelingen, brugte 13 timer om måneden på at berige og validere nye kundeemner i Alphalyse’s Microsoft Dynamics CRM-system, med firmadata fra kundeemnernes firmaprofil på LinkedIn. Således kunne de to medarbejdere bedre målrette deres markedsføring. Med tiden steg medarbejdernes arbejdsbyrde gradvist, da virksomheden tilføjede flere og flere kundeemner til CRM-systemet.

Løsning

En kontorrobot overvåger nye kundeemner oprettet i et CRM-system. Når et nyt kundeemne bliver oprettet, søger robotten automatisk firmaets LinkedIn profil via Google. Ud fra søgningen finder den firmaet’s LinkedIn profil. På firmaet’s LinkedIn profil læser robotten relevante informationer som: Hjemmeside, telefonnumre, branche, firmastørrelse, hovedkvarter, firmatype, etableringsdato, specialer og link til LinkedIn firmaprofiler. Disse informationer skrives ind i CRM-systemet af robotten. Robotten afslutter processen med at skrive dato og tidspunkt for opdatering i et felt i CRM-systemet. Hvis robotten ikke kan finde kundeemnet på LinkedIn med 100% match, ændres status i CRM-systemet, så en medarbejder kan tjekke dette manuelt.

Resultat

Robotten er i stand til succesfuldt at finde mere end 90% af de firmaer, som har en LinkedIn firmaprofil. Investeringen var tilbagebetalt i løbet af 8 måneder. Alphalyse har opnået en ensartet kvalitet i deres stamdata, og skal ikke længere selv vedligeholde disse. Det er også blevet lettere for dem at finde relevante kundeemner via LinkedIn. Endelig har de opnået en øget medarbejdertilfredshed, da de to medarbejdere i marketingafdelingen nu slipper for at udføre den, for dem, kedelige opgave.


"Digital Process var meget professionelle i deres måde at håndtere opgaven på. Hurtig og præcis til procesbeskrivelse, dygtige udviklere med nem kommunikation i forbindelse med opsætning og implementering af løsningen. Vi har flere opgaver, vi gerne vil have løst, og giver Digital Process vores varmeste anbefalinger."

Thomas Kofoed – CEO

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Contact Form


 
Gratis uforpligtende potentiale check! expand_less
arrow-back