Om

Om Digital Process – Increase Competitiveness & Growth

Digital Process hjælper mellemstore virksomheder med at optimere deres forretningsprocesser ved øget og forbedret anvendelse af digitale teknologier og IT-systemer. Vores arbejde er lykkedes, når du som kunde oplever reel værdi i form af øget vækst og/eller konkurrenceevne.

I de fleste virksomheder er der potentiale for at arbejde nemmere, hurtigere eller smartere via digitale værktøjer. Vi bliver motiveret af at finde de potentialer, der giver størst værdi for din virksomhed – og af at følge processen helt i mål.

Vores styrke er, at vi arbejder med optimering hver dag og har oplevet utallige forskellige typer udfordringer, processer og løsninger gennem årene. Vi ved, hvordan vi skal gribe det hele an, hvordan vi identificerer og opsætter målsætninger – og ikke mindst hvordan vi når dem.

Vi gør processen så nem og overskuelig for dig som muligt. I starten skal du bidrage ved at fortælle os om jeres nuværende situation og om jeres forventninger, og senere i forløbet skal du tage stilling til de forslag til optimering, vi anbefaler. Selve implementeringen fører vi jer også gerne trygt igennem.


Her kan du læse om nogle af de projekter, vi har været med til at gennemføre


Digital Process består af et team af eksperter inden for hver sit område:

  • Rådgivning
  • Projektledelse
  • Business Intelligence (BI)
  • Robotic Process Automation (RPA)
  • E-handel og apps

Hvert område har en ansvarlig konsulent, som bevarer overblikket og trækker i de rigtige tråde på de rigtige tidspunkter. De er din garant for en veludført proces. Her kan du møde dem:

Vores team

RÅDGIVNING, PROJEKTLEDELSE & UDVIKLING

Kenneth Birk Nielsen

Direktør og procesoptimeringskonsulent

Digital Process er grundlagt og ejet af Kenneth Birk Nielsen. Han har mere end 15 års erfaring indenfor optimering af forretningsprocesser fra ansættelse hos Micro Matic A/S i Odense og fra konsulentopgaver for en lang række mellemstore virksomheder.

Birthe Kolling Hansen

Procesoptimeringskonsulent

Birthe Hansen har siden 1997 udelukkende arbejdet som ERP/Implementeringskonsulent, såvel eksternt som internt. Birthe har en baggrund i økonomi, som har dannet grundlaget for en bred forretningsforståelse og sikrer sammenhæng i løsningerne.

Leo Murphy

Business Intelligence udvikler

Leo Murphy har arbejdet med it siden 1985, primært som udvikler. Han har været med, siden BI's begyndelse i slutningen af 1990'erne, og har i de sidste ti år arbejdet næsten udelukkende med Microsoft Dynamics AX og CRM og den underliggende Microsoft SQL server-database.

Agnius Bartninkas

Robotic Process Automation udvikler

Agnius Bartninkas er en erfaren RPA-udvikler. Han hjælper med at identificere, hvilke processer der giver mest værdi at automatisere. Han er trænet i at finde de bedste RPA-løsninger ud fra virksomhedens behov – og sikre optimal implementering.

Nick Micev

E-handels- & App-konsulent

Nick Micev arbejder med udvikling af e-handelssystemer og apps – både B2B og B2C.
Nick styrer den tekniske og kreative proces, og sørger for at sikre kvalitet og brugervenlighed i vores e-handelsløsninger og apps. Altid med kundes forretningsmæssige mål i fokus.

Nikola Kovachevski

E-handelssystemudvikler

Nikola Kovachevski har udviklet e-handelssystemer i mere end 15 år, hvilket har givet ham dybdegående kendskab til programmering og stor forståelse af datalagring og rapportering. Han har specialiseret sig inden for Microsoft-løsningerne Azure, CRM, Dynamics, SQL, .NET.

Petar Gligorovski

User interface-udvikler

Petar Gligorovski er ansvarlig for udviklingen og implementeringen af user interfaces i vores apps og e-handelsløsninger. Han sørger med andre ord for, at løsningerne tager sig godt ud visuelt samt høj brugervenlighed. Petar har mere end 15 års erfaring med design til web og apps og er expert i UI/UX/Adobe design og udvikling.

Gorancho Sirkarovski

Web- og Appudvikler

Goran Sirka har mere end 14 års erfaring som udvikler med fokus på apps. Han har specialiseret sig i udvikling til Android, IOS samt Java-programmering, og er dermed ansvarlig for alle Google-relaterede løsninger for vores kunder.

ADMINISTRATION

Dorte Holst Thrane

Bogholder

Ane Longgaard

Marketingschef

Paul Adler Juul

Rådgiver

Kontakt os her

Vi står klar til at hjælpe dig.

Kontakt os her
arrow-back