Om os

Digital Process har siden 2017 hjulpet en lang række kunder som f.eks. DST-Chemicals, Nassau Door, OBH-Gruppen, Alphalyse og Volvo Entreprenørmaskiner med at integrere IT-systemer og automatisere manuelt arbejde. Kunderne er primært små og mellemstore danske virksomheder inden for alle brancher, med en årlig omsætning fra 10 til 1.000 millioner kr., samt fra 10 til 250 medarbejdere.

Vi ønsker at gøre kontorrobotter relevant for små og mellemstore danske virksomheder, således de også kan høste de mange gevinster ved automatisering.


Historie

Digital Process blev stiftet af Kenneth Birk Nielsen i 2017. Kenneth har en baggrund fra 18 års ansættelse ved Micro Matic i Odense, hvor han har arbejdet med procesoptimering og -automatisering, samt forretningsudvikling i det danske moderselskab, og i en lang række af koncernens globale datterselskaber.


Mission

Vores mission er at sikre vækst og udvikling hos små og mellemstore danske virksomheder, igennem automatisering af manuelt arbejde og integration af IT-systemer med kontorrobotter.

businessDigital Process ApS
location_onForskerparken 10
5230 Odense M
Danmark

phone +45 30 33 30 38

emailinfo@digitalprocess.dk

publicwww.digitalprocess.dk

LinkedIn Profile

account_boxCVR-nr: 39 61 03 61

account_balanceBank: Nordea Bank Danmark A/S
Reg.nr: 2010
Kontonr.: 4395 467 986

access_timeÅbningstider:
Man-Fre: 08:00 - 16:00
emailSupport:
support@digitalprocess.dkTeamet

Kenneth Birk Nielsen

Konsulent & Ejer

Digital Process er grundlagt og ejet af Kenneth Birk Nielsen. Han har mere end 15 års erfaring indenfor optimering og automatisering af forretningsprocesser, fra ansættelse hos Micro Matic A/S i Odense, og fra konsulentopgaver for en lang række små og mellemstore virksomheder.

Thomas Esmark

Konsulent

Thomas har mere end 20 års erfaring med optimering og automatisering af administrative forretningsprocesser, fra ansættelse som IT chef og ekstern ERP konsulent. 

Agnius Bartninkas

Chefudvikler

Agnius Bartninkas er en meget erfaren udvikler af kontorrobotter. Hans erfaring er fra ansættelse hos Micro Matic A/S, og fra udviklingsopgaver for en lang række små og mellemstore virksomheder i Danmark.

Tomas

Tomas Ivaškevičius

Udvikler

Tomas har automatiseret administrative processer for flere små og mellemstore virksomheder i Danmark.

Greta

Greta Gurklytė

Udvikler

Greta har automatiseret administrative processer for flere små og mellemstore virksomheder i Danmark.

Cille Adele Hansen

Marketingkoordinator

Cille har det seneste år arbejdet med digital marketing for en frivillig ungdomsorganisation. Til dagligt læser hun en bachelor i journalistik på SDU, hvor læringen består af at formidle viden på både skrift, lyd, video og sociale medier. 

Dorte Holst Thrane

Administration og bogholderi


Paul Adler Juul

Selvstændig rådgiver for vækstvirksomhederBilleder

Kontakt mig nu...
Uforpligtende!
expand_less
arrow-back