Få et gratis Proof of Concept

Vi ved, at RPA kan synes som en stor mundfuld at komme i gang med – og der kan være en usikkerhed i forhold til, om det virker og om det kan svare sig.

Derfor har vi sammensat et tilbud om et gratis Proof of Concept. Formålet er, at du kommer hurtigt i gang med RPA, og ser, hvordan vi kan automatisere en konkret proces i din virksomhed. Det endda uden at du skal investere penge – og næsten heller ikke tid.

Steps i gratis Proof of Concept af RPA-proces

  1. Vi identificerer en simpel proces eller en del af en mere kompleks proces sammen.
  2. Digital Process interviewer procesudøver for at kunne dokumentere processen.
  3. Du modtager et tilbud på, hvad det vil koste at automatisere den pågældende proces, inkl. licens på software-robot. Tilbuddet træder først i kraft ved din endelige godkendelse efter demo-fremvisning, men du skal forhåndsgodkende det.
  4. Digital Proces installerer software-robotten gratis i 30 dage og automatiserer processen til demo-niveau uden beregning.
  5. Du får en demo-fremvisning af RPA-processen.
  6. Hvis du accepterer demoen, går vi i gang med at udvikle processen til drift.

Hvis du er interesseret i at komme nemt, hurtigt og gratis i gang med RPA via vores tilbud om gratis Proof of Concept, kan du booke et uforpligtende møde på tlf. 30 33 30 38 eller via info@digitalprocess.dk. Du kan også udfylde formularen nedenfor.

Ja, tak – jeg vil gerne nemt, hurtigt og gratis i gang med RPA

Contact Form

arrow-back