Informer og involver dine medarbejdere

I et RPA projekt er det utroligt vigtigt, at du informere og involvere dine medarbejder fra starten. De er meget afgørende for successen i projektet.

Hvad med medarbejderne?

HVAD MED MEDARBEJDERNE I FORBINDELSE MED PROCESAUTOMATISERING?

En almindelig reaktion på ordene ’robot’ og ’optimering’ er, at nu skal der ”rulle hoveder”. Men sådan oplever vi det ikke hos vores kunder. Faktisk tværtimod.

Når du overvejer procesautomatisering, er det for at styrke din virksomheds konkurrenceevne og skabe vækst – og det indebærer ikke afskedigelse af medarbejdere, men en effektivisering af deres arbejdsopgaver. Så når en robot udfører en rutineopgave, frigiver det menneskelige ressourcer til andre mere værdiskabende opgaver i virksomheden.

De nye opgaver, som medarbejderne får, er mere interessante, hvilket giver større medarbejdertilfredshed og åbner for plads til kreativitet.

Kort sagt: RPA gør det muligt for dig og din virksomhed at fokusere på værdiskabende aktiviteter.


MEDARBEJDERNE SPILLER EN VIGTIG ROLLE I RPA

Vores erfaring er, at det er vigtigt at du involverer og informerer dine medarbejdere om RPA-processen netop for at imødekomme ovennævnte frygt. Det, der ikke bliver sagt, er ofte det, som bliver tolket mest på. Så jo mere tydelig du er om, hvorfor du gør, som du gør, jo mere trygge bliver medarbejderne. Og det kan være afgørende for at få succes med sit RPA-projekt.

arrow-back