Rådgivning om RPA software

Vi holder løbende øje med markedet og udviklingen inden for RPA, så vi kan give dig den bedste rådgivning omkring valg af RPA software. 

RPA Software

Softomotive: Smart, skalerbar og brugervenlig robot-software

Vi anvender oftest robotsoftware fra Softomotive, som har udviklet to robotter, der løser forskellige behov indenfor RPA. Den ene skal installeres på desktop (computer), den anden på server. Begge systemer har samme motor, hvilket er en stor fordel, idet man uden videre kan skifte fra desktoprobotten ‘WinAutomation’ til serverrobotten ’ProcessRobot’ i skaleringsfasen. Vi vurderer, at det er de systemer, som er bedst til prisen i det nuværende marked.

Andre væsentlige fordele ved software fra Softomotive er:

  • Nemt at starte i det små og problemfri skalering
  • Mulighed for både selvkørende og overvåget RPA
  • Desktop og serverbaseret automatisering
  • Bedste værdi for pengene

Softomotive er blandt de 5 største RPA software, og bruges globalt i alle brancher af både små og store virksomheder.


Licenspriser

Du har måske fået opfattelsen af, at licensudgiften til RPA software er meget bekostelig. Det er også sandt for det RPA software, som primært henvender sig til de største virksomheder.

Heldigvis findes der også gode RPA software til små og mellemstore virksomheder, som gerne vil i gang med automatisering af deres administrative arbejdsopgaver uden det skal kosten en formue.

WinAutomation fra Softomotive koster kun $89.- pr. måned.

Robotten er suverænt den bedste robot på markedet til prisen. Hvis du senere skulle få brug for at skalere din løsning, tilbyder Softomotive en storebror, som er kompatibel med WinAutomation.

arrow-back