Artikel

28. april 2020

50% effektivisering og tilbagebetaling på under 9 måneder med kontorrobotter i SMV

28. april 2020

I 2019 iværksatte Dansk Industri et projekt, for at teste virkningen af kontorrobotter (Robotic Process Automation eller RPA) i små og mellemstore virksomheder (SMV). Slutresultatet viste, at kontorrobotter gav en øget effektivitet på 50% og en tilbagebetaling på under 9 måneder.

Frigør tid til vækst og innovation

Undersøgelsen viste, at du kan frigøre tid til vækst og innovation i din virksomhed, ved at få en kontorrobot til at udføre de administrative rutineopgaver. Du opnår:

  • Højere effektivitet - Robotten arbejder døgnet rundt og er aldrig syg
  • Forbedret kundeoplevelse - Robotten sikre hurtigere levering og laver ingen fejl
  • Øget medarbejdertilfredshed - Robotten giver medarbejderne tid til mere udviklende opgaver

Brugen af kontorrobotter er mest udbredt i store virksomheder, og de fleste SMV’er kender slet ikke til begrebet. Dette kan gøre mange SMV’er skeptiske og medfører ofte spørgsmål. Hvordan fungerer det? Hvad koster det? Og kan det overhovedet betale sig for mig?

Projekt og test

For at besvare overstående spørgsmål og berige med mere information om kontorrobotter, besluttede DI at teste teknologien på følgende SMV’er:

I løbet af dette projekt blev der udvalgt, hvilke forretningsprocesser, der skulle automatiseres og hvordan dette skulle gøres. Efterfølgende blev robotten leveret og installeret hos virksomhederne, som i oktober 2019 endelig kunne tilkendegive, hvilke effekter RPA havde haft for dem.

Slutresultatet viste, at RPA havde medført en positiv udvikling hos testvirksomhederne. 

Læse mere om projektet fra Dansk Industri og Industriens Fond her.

Hos Digital Process hjælper vi små og mellemstore virksomheder med at automatisere manuelle rutineopgaver med kontorrobotter – også kaldet Robotic Process Automation eller RPA.

Kom billigt og hurtigt i gang

Prøv en kontorrobot og mærk hurtigt værdien

Åbningstider

Mandag - Fredag08:00 - 16:00

Support

support@digitalprocess.dk

Hold dig orienteret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspiration til, hvordan kontorrobotter kan hjælpe din virksomhed til vækst og udvikling.

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst din email Skriv venligst din email