Artikel

10. november 2021

Digital Process styrker ejerkredsen til fortsat vækst.

10. november 2021

René Stenvang er indtrådt som medejer af Digital Process. Det har længe været mit ønske at skabe et stærkere fundament for øget vækst, således at flere virksomheder kan for gavn af Robotic Process Automation (RPA) teknologien, udtaler stifter af Digital Process, Kenneth Birk Nielsen. René har været med i vores Advisory Board i et års tid, og vi har et rigtigt godt samarbejde. Renés stærke baggrund, erfaring og engagement skaber grundlaget for, at vi kan udvikle os hurtigere og skabe bedre løsninger for vores kunder.

RPA understøtter nye forretningsmodeller og får en stor rolle i den digitaliseringsproces, vi som samfund er i gang med. Vi er stadig i de meget tidlige dage i forhold til brugen af RPA, der er et enormt potentiale for øget værdiskabelse hos virksomheder, så det er meget interessant, udtaler René Stenvang.

Kenneth, Thomas og teamet i Litauen er virkelig passionerede og vidende inden for RPA og procesoptimering. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med dem og en stor glæde at få muligheden for at være en del af den udvikling, som vi skal igennem. Jeg går ind i arbejdet med respekt og ydmyghed både overfor opgaven og overfor det fundament, som Digital Process allerede har skabt.

René Stenvang har bl.a. arbejdet for A.P Møller / Mærsk og Dansk Industri inden han stiftede Hoppekids og senere investerede i E-commerce virksomheden mammashop.dk. Han er MBA uddannet fra University of Macau, har gennemgået et Executive Management Program på Insead og Scandinavian Executive Institute.

Hos Digital Process hjælper vi små og mellemstore virksomheder med at automatisere manuelle rutineopgaver med kontorrobotter – også kaldet Robotic Process Automation eller RPA.

Åbningstider

Mandag - Fredag08:00 - 16:00

Support

support@digitalprocess.dk

Hold dig orienteret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspiration til, hvordan kontorrobotter kan hjælpe din virksomhed til vækst og udvikling.

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst din email Skriv venligst din email