Artikel

8. marts 2021

Vi er drevet af udvikling

8. marts 2021

Hos Digital Process er vi dygtige til Robotic Process Automation (RPA) - og vi ved, det er fremtiden. Når vores kunder mærker værdien af den usynlige medarbejder fra Digital Process, der frigør dygtige medarbejdere for rutineopgaver og kan klare alt fra salgsordreoprettelse til fragtbooking, er vores lykke gjort. Men vi skal være bedre end det. Fremtiden for os er at blive bedre til at udvikle standardløsninger til vores kunder og at kunne kommunikere om vores produkt bedre og mere fokuseret.

Det er ingen hemmelighed, at vi vil være de bedste inden for vores felt - og her skal vi bruge dygtige mennesker, der ved mere end os selv. Vi er nørder i procesautomatisering, men vi er ikke nørder i marketing, salg og forretningsudvikling. Vi skal se indad og finde ud af, hvordan vi i vores egen organisation kan udvikle os. Det gør vi nu med et Advisory Board.

De kloge mennesker, der skal hjælpe os fremad er...

Ejvind Mørtz er co-founder og COO hos Alphalyse A/S, der laver proteinanalyser. Ejvind har en ph.d. i proteinkemi fra Syddansk Universitet og har en erhvervslederuddannelse fra Harvard Business School.

Alphalyse A/S, som Ejvind og hans partner startede for 14 år siden, laver unikke proteinanalyser for medicinalvirksomheder. De fandt hurtigt ud af, at de ville drive en bedre forretning, hvis deres unikke analyser kunne give nytte til flere kunder ad gangen. De udviklede kundetilpassede standardanalyser, som skaber høj værdi for kunden - og det har de fået stor succes med.

Ejvind skal hjælpe os med at udvikle vores forretning til at kunne give flere kunder værdi af vores produkter fremfor unikke løsninger til hver enkelt kunde.

Nummer to af de kloge hoveder er Troels Larsen. Troels arbejder som forretningsudvikler hos Erhvervshus Fyn, og Troels har allerede hjulpet os i nogle år. Han er yderligere tidligere logistikchef hos Contex A/S og har en bachelor som produktingeniør fra Syddansk Universitet.

Troels kan give os en masse viden og sparring i form af koncept- og forretningsudvikling - og det har vi brug for.

Sidste mand i vores Advisory Board er René Stenvang, som allerede gør sig bemærket i det fynske erhvervsliv med Hoppekids ApS, hvor han i dag er Danmarks største leverandør af børnesenge. Yderligere er han en del af Mammashop.dk. René har en master degree i virksomhedsadministration fra University of Macau, som han har toppet med flere lederkurser og udviklingsforløb. Han er i sin tid uddannet i finans og økonomi hos Mærsk, men er i dag mere iværksætter end økonom.

René er lykkedes med at ændre forretningsmodellen i Hoppekids fra at have mange kørende sælgere, til at størstedelen af omsætningen i dag kommer fra webshop. Vi glæder os til at drage nytte af Renés stærke kompetencer.

Det bedste ved disse tre dygtige folk er, at de deler mange af de samme værdier, som ligger i vores DNA. De er ikke drevet af penge - de er drevet af udvikling, og de elsker at se forretninger gro. Og det er præcis dét, Digital Process har brug for.

Vi glæder os enormt meget til samarbejdet og til fremtiden for Digital Process.

Hos Digital Process hjælper vi små og mellemstore virksomheder med at automatisere manuelle rutineopgaver med kontorrobotter – også kaldet Robotic Process Automation eller RPA.

Kom billigt og hurtigt i gang

Prøv en kontorrobot og mærk hurtigt værdien

Åbningstider

Mandag - Fredag08:00 - 16:00

Support

support@digitalprocess.dk

Hold dig orienteret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspiration til, hvordan kontorrobotter kan hjælpe din virksomhed til vækst og udvikling.

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst din email Skriv venligst din email

Øget
skalérbarhed

Håndtering af øget eller skiftende aktivitetsniveau

 

Forbedret
produktivitet

Mere tid til værdiskabende opgaver.

 

Øget
medarbejdertilfredshed

Fokus på selvudviklende opgaver.

 

Forbedret
kundeoplevelse

Hurtigere levering og reduktion i fejl.