H & P Frugtimport A/S bruger tiden på kundekontakt frem for tastearbejde

Hos H & P Frugtimport har de fået kontorrobotter til at hjælpe med den kedelige del af salgsarbejdet

Har man store kunder, kan det være en tidskrævende opgave at oprette salgsordrer manuelt. Der vil fra tid til anden opstå fejl i oprettelsen ved manuelt tastearbejde, som koster tid at rette senere. Salgsordreoprettelsen bliver heller ikke udført ensartet, hvis medarbejderen holder ferie eller er syg.

Hos H & P Frugtimport A/S har de fået en softwarerobot til automatisk at oprette salgsordrer i ERP-systemet. Medarbejderne slipper dermed for at skulle varetage denne manuelle og tidskrævende del af opgaven.

Lone Christensen er økonomichef hos H & P Frugtimport A/S i Vejle og har erfaret, hvordan en kontorrobot har kunnet hjælpe dem med rutineopgaverne i forbindelse med salgsordrer fra to store kunder. Investeringen var tilbagebetalt i løbet af få måneder og implementeret på 1-2 måneder. Samtidig skal medarbejderne nu kun bruge tid på at overvåge og forbedre processen, så de nu har tid til øget dialog med kunderne.

”Vi har haft et rigtig godt samarbejde med Digital Process og deres udviklere. Det har været en spændende rejse at finde ud af, at en triviel og tidskrævende opgave relativt enkelt kunne løses af en robot,” fortæller Lone Christensen.

Læs mere om produktet her

Robotten indlæser ordrerne og opretter informationerne i ERP-systemet

Opgaven løses ved, at en softwarerobot overvåger en e-mail postkasse, som modtager ordrerne fra deres to store kunder i pdf-format. Robotten læser relevante informationer (ordrenr., leveringsadresse, varenummer, antal, etc.) fra dokumentet og opretter en salgsordre i Microsoft Navision (ERP-systemet). Under oprettelsen laver robotten en række tjek af enheder og priser, samt konvertering fra kundens varenummer, til H & P Frugtimports varenummer. Når ordren er oprettet, sender robotten en mail til ordrebehandleren.

Automatiseret og ensartet ordrebehandling uden fejl

Robotten opretter alle salgsordrer fra kunden automatisk og hurtigt. Salgsordrerne oprettes løbende, som robotten modtager på mail. Automatiseringen af salgsordreoprettelsen gør også, at der nu ikke længere sker fejl, og at processen altid udføres ensartet.

Hos Digital Process hjælper vi små og mellemstore virksomheder med at automatisere manuelle rutineopgaver med kontorrobotter – også kaldet Robotic Process Automation eller RPA.

Kom billigt og hurtigt i gang

Prøv en kontorrobot og mærk hurtigt værdien

Åbningstider

Mandag - Fredag08:00 - 16:00

Support

support@digitalprocess.dk

Hold dig orienteret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspiration til, hvordan kontorrobotter kan hjælpe din virksomhed til vækst og udvikling.

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst din email Skriv venligst din email

Vi er medlem af

Øget
skalérbarhed

Håndtering af øget eller skiftende aktivitetsniveau

 

Forbedret
produktivitet

Mere tid til værdiskabende opgaver.

 

Øget
medarbejdertilfredshed

Fokus på selvudviklende opgaver.

 

Forbedret
kundeoplevelse

Hurtigere levering og reduktion i fejl.