Business Intelligence (BI)

Business Intelligence (BI)

Et Business Intelligence-system er sat i verden for at præsentere ledelse og medarbejdere for fakta ud fra et samlet datagrundlag. Ledelse og medarbejdere bruger oplysningerne, som forskellige rapporter i BI-systemet frembringer, som et validt og solidt grundlag til at træffe strategiske og operationelle beslutninger ud fra. På den måde forbedrer virksomheden sin indtjening og konkurrenceevne.

Hvis Business Intelligence er en del af din virksomheds procesoptimeringsstrategi, hjælper vi med at kortlægge de nødvendige funktioner og udtræk. Ud fra en række parametre og behov anbefaler vi det system, som giver mest mening for jeres virksomhed. Som uvildigt konsulenthus samarbejder vi ikke med et bestemt system, men udvælger det bedste på markedet til den enkelte opgave.

Et billede af din virksomhed i går, i dag og i morgen

Styrken ved et BI-system er, at det samler data. Derved får man det forkromede overblik og kan se tendenser og sammenhænge på tværs af kunder, produkter, leverandører, tidsperioder m.m.

Det giver et præcist indblik i, hvordan forretningen har været og hvordan den er lige nu, og det giver mulighed for at forudsige, hvordan den vil udvikle sig, hvis man fortsætter som hidtil eller hvis man foretager justeringer eller drastiske ændringer.

Indpakningen gør en forskel

Business Intelligence (BI) gør det muligt at skræddersy den måde, data bliver præsenteret for de forskellige interessenter eller brugere, som fx bestyrelse, ledelse, økonomimedarbejdere, sælgere, disponenter etc. Det er en stor fordel, da vi ikke alle har samme præferencer, når det handler om at modtage og forstå den information, som data giver.

Nogen har det bedst med et Excel-ark med al data, hvor man selv kan lave analyser og opstillinger, mens andre foretrækker at få data, der er relevant for lige præcis det job, de udfører og de spørgsmål, de har i forbindelse med det.

Der er også forskel på, hvordan vi gerne vil se data. Om det skal være i snorlige rækker og kolonner eller om det skal være via grafiske modeller og måske endda billeder.

Projektledelse

Et digitalt procesoptimeringsprojekt kræver struktur, fokus og udholdenhed. Vi holder os disse egenskaber for øje – og leder processen sikkert i mål.

E-Handel apps

E-handel & apps

Fordelene ved kundespecifikke e-handelsløsninger og apps er bl.a. øget salg, forbedring af markedsposition og minimering af fejl.

Rådgivning

Rådgivning

Få uvildig hjælp til at identificere de processer, I med fordel kan optimere. Vi har erfaring og et trænet øje i at spotte forbedringspotentiale.

Robotic Process Automation (RPA)

Robotterne er kommet for et blive. Vi sikrer din virksomhed optimale processer og automatiseringer med Robotic Process Automation (RPA). Med RPA kan vi gøre rutinemæssige opgaver automatiske, og dermed gøre livet lettere for vores kunder.

Robotic Process Automation (RPA)
arrow-back