AUTOMATISERING AF ADMINISTRATIVE PROCESSER

Vi hjælper små og mellemstore virksomheder med at automatisere administrative processer ved brug af softwarerobotter – også kaldet "Robotic Process Automation" eller "RPA"

Har du også administrative medarbejdere, der laver rutineprægede, gentagende og manuelle opgaver?

Vi har effektive kontorrobotter, som søger netop disse opgaver. Så bruger dine medarbejdere tiden på at udføre mere værdiskabende arbejde.

Vi klarer implementering hurtigt og billigt, så du fokuserer på driften. Du ser værdien af automatisering allerede indenfor den første måned ligesom vores øvrige kunder.

REFERENCER

Volvo Entreprenørmaskiner A/S

”Vi har benyttet Digital Process i vores RPA-projekt, hvilket gjorde hele processen overskuelig og nem. De var meget vedholdende og fulgte projektet helt til mål, hvilket var stærkt medvirkende til, at vi har opnået de opstillede gevinster.”

OBH-Gruppen A/S

“Vi har virkelig fået frigjort ressourcer ved implementering af RPA og vi skal heller ikke længere bekymre os om sygdom og ferier. Digital Process’s store proceserfaring gjorde, at konsulenten med det samme forstod vores forretning og arbejdsgange, hvilket gjorde ham i stand til at omsætte vores manuelle arbejdsprocesser til noget, en robot kan forstå og arbejde med.”

NYHEDER

Vi, her hos Digital Process, har de sidste måneders tid arbejdet på højtryk på det nye indhold og design til relanceringen af ...
Læs mere
arrow-back