Om os

Digital Process blev stiftet af Kenneth Birk Nielsen i 2017 og har siden hjulpet en lang række kunder som f.eks. DST-Chemicals, Nassau Door, OBH-Gruppen, Alphalyse og Volvo Entreprenørmaskiner, med at frigøre deres dygtige medarbejdere for manuelle rutineopgaver. Kunderne er primært små og mellemstore danske virksomheder inden for alle brancher, med en årlig omsætning fra 10 til 1.000 millioner kr., samt fra 10 til 250 medarbejdere.


Mission

Vores mission er at sikre vækst og udvikling hos små og mellemstore danske virksomheder, igennem automatisering af manuelt arbejde og integration af IT-systemer med kontorrobotter.


Vision

Vores vision er at gøre kontorrobotter nemme at få værdi af, igennem let og hurtigt implementering og support.

businessDigital Process ApS
location_onForskerparken 10
5230 Odense M
Danmark

phone +45 30 33 30 38

emailinfo@digitalprocess.dk

publicwww.digitalprocess.dk

LinkedIn Profile

account_boxCVR-nr: 39 61 03 61

account_balanceBank: Nordea Bank Danmark A/S
Reg.nr: 2010
Kontonr.: 4395 467 986

access_timeÅbningstider:
Man-Fre: 08:00 - 16:00
emailSupport:
support@digitalprocess.dk

Teamet

Kontor - Odense

Kenneth Birk Nielsen

Konsulent & Ejer

Digital Process er grundlagt og ejet af Kenneth Birk Nielsen. Han har mere end 15 års erfaring indenfor optimering og automatisering af forretningsprocesser, fra ansættelse hos Micro Matic A/S i Odense, og fra konsulentopgaver for en lang række små og mellemstore virksomheder.

Thomas Esmark

Konsulent

Thomas har mere end 20 års erfaring med optimering og automatisering af administrative forretningsprocesser, fra ansættelse som IT chef og ekstern ERP konsulent. 

Cille Adele Hansen

Marketingkoordinator

Cille har det seneste år arbejdet med digital marketing for en frivillig ungdomsorganisation. Til dagligt læser hun en bachelor i journalistik på SDU, hvor læringen består af at formidle viden på både skrift, lyd, video og sociale medier. 

Dorte Holst Thrane

Administration og bogholderi


Kontor - Kaunas i Litauen

Agnius Bartninkas

Chefudvikler

Agnius Bartninkas er en meget erfaren udvikler af kontorrobotter. Hans erfaring er fra ansættelse hos Micro Matic A/S, og fra udviklingsopgaver for en lang række små og mellemstore virksomheder i Danmark.

Tomas

Tomas Ivaškevičius

Udvikler

Tomas har en Bachelor i Network and System Administration og har automatiseret administrative processer for flere små og mellemstore virksomheder i Danmark og Litauen. Tidligere har han været intern RPA udvikler i en stor sundhedsvirksomhed.

Greta

Greta Gurklytė

Udvikler

Greta har en Bachelor i Robotics and Cybernetics har automatiseret administrative processer for flere små og mellemstore virksomheder i Danmark. Tidligere har hun været intern RPA udvikler i en stor sundhedsvirksomhed. Desuden har hun arbejdet som webudvikler og projektkoordinator.

Zenonas Aužbikas

Udvikler

Zenonas er uddannet indenfor anvendt matematik, hvor blandt andet dataanalyser, statistik og programmering har været på skemaet. Siden har han arbejdet med kontorrobotter. 

Advisory Board

Ejvind Mørtz

Advisory Board

Co-Founder & COO - Alphalyse A/S

René Stenvang

Advisory Board

Owner - Hoppekids ApS

Troels Larsen

Advisory Board

Forretningsudvikler - Erhvervshus Fyn


Billeder

Gratis uforpligtende potentiale check! expand_less
arrow-back