Vores mission, vision og team

Vi sikrer vækst og udvikling hos små og mellemstore danske virksomheder gennem automatisering

Om os

Digital Process blev stiftet af Kenneth Birk Nielsen i 2017 og har siden hjulpet en lang række kunder som fx DST-Chemicals, Nassau Door, OBH-Gruppen, Alphalyse og Volvo Entreprenørmaskiner med at frigøre deres dygtige medarbejdere for manuelle rutineopgaver ved at levere kontorrobotter.

Kunderne er primært små og mellemstore danske virksomheder inden for alle brancher med en årlig omsætning fra 10 til 1.000 mio. kroner og fra 10 til 250 medarbejdere.

Mission

Vores mission er at sikre vækst og udvikling hos små og mellemstore danske virksomheder gennem automatisering af manuelt arbejde og integration af IT-systemer med kontorrobotter.

Vision

Vores vision er at gøre kontorrobotter nemme at få værdi af, igennem let og hurtig implementering og support.

Vores team

Kontor - Odense

Kenneth Birk Nielsen
Konsulent & Ejer

Digital Process er grundlagt og ejet af Kenneth Birk Nielsen. Han har mere end 15 års erfaring indenfor optimering og automatisering af forretningsprocesser, fra ansættelse hos Micro Matic A/S i Odense, og fra konsulentopgaver for en lang række små og mellemstore virksomheder.

Thomas Esmark
Konsulent

Thomas har mere end 20 års erfaring med optimering og automatisering af administrative forretningsprocesser fra ansættelse som IT chef og som ekstern ERP konsulent.

Cille Adele Hansen
Marketingkoordinator

Cille er skarp på digital marketing og har tidligere arbejdet for en frivillig ungdomsorganisation. Til dagligt læser hun en bachelor i journalistik på SDU, hvor læringen består af at formidle viden på både skrift, lyd, video og sociale medier.

Dorte Holst Thrane
Administration og bogholderi

Dorte har mere end 25 års erfaring inden for administration og bogføring. Hun sørger for den daglige bogføring, indberetning af moms, løn og klargøring til revisor.

Kontor - Kaunas i Litauen

Agnius Bartninkas
Chefudvikler

Agnius Bartninkas er en meget erfaren udvikler af kontorrobotter. Hans erfaring stammer bl.a. fra ansættelse hos Micro Matic A/S og fra udviklingsopgaver for en lang række små og mellemstore virksomheder i Danmark.

Tomas Ivaškevičius
Udvikler

Tomas har en Bachelor i Network and System Administration og har automatiseret administrative processer for flere små og mellemstore virksomheder i Danmark og Litauen. Tidligere har han været intern RPA udvikler i en stor sundhedsvirksomhed.

Greta Gurklytė
Udvikler

Greta har en Bachelor i Robotics and Cybernetics og har automatiseret administrative processer for flere små og mellemstore virksomheder i Danmark. Tidligere har hun været intern RPA udvikler i en stor sundhedsvirksomhed. Desuden har hun arbejdet som webudvikler og projektkoordinator.

Zenonas Aužbikas
Udvikler

Zenonas er uddannet inden for anvendt matematik, hvor blandt andet dataanalyser, statistik og programmering har været på skemaet. Siden har han arbejdet med kontorrobotter.

Nedas
Udvikler

Tekst om Nedas

Advisory Board

Ejvind Mørtz
Advisory Board medlem

Co-Founder & COO - Alphalyse A/S

René stenvang
Advisory Board medlem

Owner - Hoppekids ApS

Troels Larsen
Advisory Board medlem

Forretningsudvikler - Erhvervshus Fyn

Hos Digital Process hjælper vi små og mellemstore virksomheder til vækst og udvikling ved automatisering af manuelt arbejde og integration af IT-systemer med kontorrobotter.

Kom billigt og hurtigt i gang

Prøv os med en simpel opgave og mærk hurtigt værdien af en kontorrobot

Åbningstider

Mandag - Fredag08:00 - 16:00

Support

support@digitalprocess.dk

Hold dig orienteret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspiration til, hvordan kontorrobotter kan hjælpe din virksomhed til vækst og udvikling.

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst din email Skriv venligst din email

Vi er medlem af

Øget
skalérbarhed

Håndtering af øget eller skriftende aktivitetsniveau

 

Forbedret
produktivitet

Mere tid til værdiskabende opgaver.

 

Øget
medarbejdertilfredshed

Fokus på selvudviklende opgaver.

 

Forbedret
kundeoplevelse

Hurtigere levering og reduktion i fejl.