Kom i gang med RPA

Lyder RPA som noget for jeres virksomhed, men er i tvivl om hvordan robotteknologien skal implementeres?

Kom i gang med RPA

Når visionen er klar og det overordnet potentiale er afdækket, gælder det om at komme let, hurtigt og billigt i gang for tidligt at kunne se den værdi, som RPA kan give. De 3 nedenstående faser er en gennemprøvet metode, som fører dig sikkert igennem implementeringen skridt for skridt. Her vil investeringerne følge samme tempo, som der bliver skabt værdi i virksomheden og jeres administration gradvist bliver mere effektiv og skalérbar.

Modtag vores gratis guide ”8 trin - Sådan kommer du i gang med RPA"

Hvordan kommer jeg i gang med RPA

Tænk stort:

Tænk RPA visionært. Det er mere end blot at sætte strøm til én proces. RPA er et forretningsprojekt for hele organisationen. Derfor er det også vigtigt, at initiativet bliver forankret i topledelsen. Lav en indledende screening af, hvor stort RPA potentialet er. Screening er med til at identificere potentielle processer til et senere pilot projekt. Tag udgangspunkt i jeres daglige administrative rutineopgaver. Forbered også virksomheden på, at der på sigt vil opstå mere intelligente robotter, som bruger machine learning og kunstig intelligens (AI), hvilket vil forøge mulighederne for automatisering.

Start småt:

Start i det små. Begynd ikke med store automatiseringsprojekter. Gå i stedet efter et simpelt pilotprojekt, som giver et værdiskabende afkast i virksomheden på kort tid. Samtidigt opnår i stor læring til den efterfølgende skalering af initiativet. Pilotprojektet afsluttes med en evaluering, så ny viden kan bidrage til udbygning af RPA i organisationen.

Skalér hurtigt:

I forlængelse af et pilotprojekt er det tid til at skalere initiativet. At udvælge en proces til et pilotprojekt er ofte drevet af spørgsmålet: ”Hvad kan vi automatisere?”. I fase 3 bliver spørgsmålet: ”Hvad skal vi automatisere?” Her identificeres nye processer igennem en mere detaljeret potentialeanalyse, hvor relevante proceskandidater prioriteres i forhold til return on investment (ROI). Efterfølgende automatiseres de udvalgte processer én efter én i passende tempo.

Hos Digital Process hjælper vi små og mellemstore virksomheder med at automatisere manuelle rutineopgaver med kontorrobotter – også kaldet Robotic Process Automation eller RPA.

Åbningstider

Mandag - Fredag08:00 - 16:00

Support

support@digitalprocess.dk