Kom videre med RPA

I er formentlig kommet godt i gang med jeres nye virtuelle medarbejder, hvor I har fået automatiseret de første rutineopgaver. I kan allerede nu mærker værdien af jeres robot, og er nu klar til at tage skridtet videre. Det er tid til skalering, men hvordan skal det ske?

Kom videre med RPA

Potentialet for automatisering med RPA er for de fleste organisationer nærmest ubegrænset. Jo flere automatiserede processer, des større værdi kan der opnås. Det er tid til at udbygge RPA i hele organisationen. For at lykkes med det, skal der selvfølgelig være en investeringsvillighed, men også en digital modenhed i virksomheden. Skalering er fasen hvor RPA langsomt skal blive en del af virksomhedens DNA, så RPA kan bidrag optimalt til virksomhedens lønsomhed.

Modtag vores gratis guide ”8 trin - Sådan kommer du videre med RPA"

Fokus på afgørende områder i skalering af jeres RPA løsning

Som du kan læse i vores guide, er der flere ting, som er afgørende i jeres skaleringsfase. Der er dog særligt 4 områder, som vi lister her:

Strategi & Plan:

Udarbejd en strategi og lav en plan for jeres skalering. Det er vigtigt at kigge på processernes automatiseringspotentiale og udviklingskompleksitet.

Platform:

Skab en fælles og standardiseret arbejdsmetode, så automatiseringen af de forskellige processer bygges strømlinet og effektivt. Hermed undgås individuelle løsninger, som er tidskrævende at vedligeholde.

Ledelse:

Et succesfuldt RPA-forløb kræver klare mål og dedikation fra topledelsen. Det er derfor vigtigt, at ledelsen er engagerede og går forrest fra projektets begyndelse.

Kompetencer & ressourcer:

Sammensæt det rette hold med de rigtige kompetencer, som har tid til at fokusere på RPA skaleringen. Hvilke kompetencer har i internt og hvilke skal evt. købes eksternt?

Modtag vores gratis guide ”8 trin - Sådan kommer du videre med RPA"

Hos Digital Process hjælper vi små og mellemstore virksomheder med at automatisere manuelle rutineopgaver med kontorrobotter – også kaldet Robotic Process Automation eller RPA.

Åbningstider

Mandag - Fredag08:00 - 16:00

Support

support@digitalprocess.dk