Rådgivning om RPA software

Vi holder løbende øje med markedet og udviklingen inden for RPA, så vi kan give dig den bedste rådgivning omkring valg af RPA software.

Microsoft Power Automate

Vi anvender altid robotsoftware fra Microsoft, som har udviklet softwaren Power Automate, der løser alle behov indenfor RPA. Power Automate installeres på en stationær computer eller en virtuel server. Power Automate kan bruges af både små og store virksomheder. Vi vurderer, at det er det RPA-software, som er bedst til prisen i det nuværende marked.

Anerkendt som markedsleder

Microsoft Power Automate anerkendt som global markedsleder inden for Robotic Process Automation software.

Læs her, hvorfor Microsoft blev udnævnt som leder i 2021 Gartner® Magic Quadrant™ for Robotic Process Automation (RPA).

Læs her, hvorfor Microsoft blev udnævnt til at være en førende aktør i The Forrester Wave™: Robotic Process Automation, Q1 2021.

Licenspriser

Du har måske fået opfattelsen af, at licensudgiften til RPA software er meget bekostelig. Det er også sandt for flere af de anerkendte RPA software, som primært henvender sig til de største virksomheder.

Heldigvis har Microsoft valgt at prissætte Power Automate markant anderledes på markedet. Microsoft har en vision om, at RPA en dag bliver lige så almindeligt at have, som det at have et ERP/økonomisystem.

Power Automate koster kun fra kr. 252,- pr. måned.

Officiel Microsoft Partner

Digital Process er officiel Microsoft Partner. Det betyder, at vi er eksperter og certificeret i Microsofts produkt Power Automate.

Vi er ligeledes eksperter og certificeret i WinAutomation og ProcessRobot fra Softomotive som blev opkøbt af Microsoft i 2020.

Ja, jeg vil gerne høre mere
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din mailadresse Skriv venligst din email

Hos Digital Process hjælper vi små og mellemstore virksomheder med at automatisere manuelle rutineopgaver med kontorrobotter – også kaldet Robotic Process Automation eller RPA.

Åbningstider

Mandag - Fredag08:00 - 16:00

Support

support@digitalprocess.dk

Kom billigt og hurtigt i gang

Prøv en kontorrobot og mærk hurtigt værdien

Hold dig orienteret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspiration til, hvordan kontorrobotter kan hjælpe din virksomhed til vækst og udvikling.

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst din email Skriv venligst din email